Novotniné Dankó Gabriella - Kiss Andrea: A tej és tejtermékek szerepe a táplálkozásban III. A tejtermékek szerepe a táplálkozásban - Gyakorlati tudástár (Budapest, 2022)

2 A TEJ ÉS TEJTERMÉKEK SZEREPE A TÁPLÁLKOZÁSBAN III. A tejtermékek szerepe a táplálkozásban Összeállították: Dr. Csapó János 1,2,3, professor emeritus és Dr. Szabari Miklós Gábor 3, egyetemi docens CAPIENTIA Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvár 2 Debreceni Egyetem 3MATE Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szaktudás Kiadó Budapest, 2022 „Minden jog fenntartva, beleértve a sokszorosítást, a mű bővített, illetve rövidített változata kiadásának jogát is. A kiadó írásbeli engedélye nélkül sem a teljes mű, sem annak része semmilyen formában - akár elektronikusan vagy mechanikusan, beleértve a fénymásolást és bármilyen adattárolást - nem sokszorosítható.”

Next