Harald, Tangl: A táplálkozás (Budapest, 1962)

Tangl Harald A TÁPLÁLKOZÁS A népszerű író e munkájában se­gítséget nyújt az ésszerű és helyes táplálkozáshoz. Megismertet mind­azokkal a tápanyagokkal, melyek szervezetünk felépítéséhez szüksé­gesek. Külön kihangsúlyozza a vitaminok szerepét. Rávilágít az emésztés fontosságára, ismerteti az emésztőcsatorna felépítését és mű­ködését. Hasznos tanácsokat nyújt az olvasónak ahhoz, hogyan kell az egészséges embernek táplálkoznia, milyen élelmiszereknek kell min­dennapi étkezésünkben szerepel­niük. Sok érdekességet olvashatunk a sokakat érdeklő egészséges, szép testalkatról, a fogyásról és hízásról. Feleletet kap az olvasó arra a kérdésre, miért olyan fontos a rendszeres, mértéktartó, sokoldalú táplálkozás. GONDOLAT

Next

/
Oldalképek
Tartalom