Dús Ágnes (szerk.): Édes csemegék - Le Cordon bleu főzőiskola ínyenceknek (Budapest, 2008)

LE CORDON BLEU FŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK A Fő­zőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag min­den alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyen­cekhez méltó fogásokat. ÉDES CSEMECEK A jól kiválasztott édesség minden főétkezés meg­koronázása. Könyvünkben minden alkalomra talál ízlé­sének és konyhai tapasztalatainak megfelelő desszertet, angol mazsolás süteményt, osztrák császármorzsát, a hideg téli napokra narancsos gőzpudingot vagy csoko­ládés kalácsfelfújtat, a meleg nyári napokra pedig hűsítő gyümölcsös finomságokat. Bárkinek kínálja is, mindig sikert arathat valamennyivel.

Next