Dús Ágnes (szerk.): Halak és a tenger gyümölcsei - Le Cordon bleu főzőiskola ínyenceknek (Budapest, 2007)

konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag min­den alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos, színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyen­cekhez méltó fogásokat. HALAK ÉS A TENGER GYÜMÖLCSEI Tenger adta kulináris örömök! A halak és a tenger gyű­­lcsei nemcsak ízletesek, hanem könnyen emészthető és egészséges ételek is. Legyen az egy bouillabaisse, spanyol paella vagy-kicsit fantáziadúsabban - nyelvhal burgonyapogácsán. Ebben a könyvben minden alka­lomra találni megfelelő receptet. A függelék praktikus tanácsai a gyakorlatlanoknak is megkönnyítik a halas és a tenger gyümölcseit felhasználó ételek elkészítését

Next