Dús Ágnes (szerk.): Muffinok - Le Cordon bleu főzőiskola ínyenceknek (Budapest, 2008)

LE CORDON BLEU FŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptö­tl­etekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag min­den alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyen­cekhez méltó fogásokat. MUFFINOK A könnyen elkészíthető, illatos, laza tésztájú, frissen sült muffin az egyik legnépszerűbb sütemény. A kis-, közepes és nagyméretű formákban számtalan változatban elké­szíthető: édesen citrommal vagy bogyós gyümölcsökkel, fűszeresen olajbogyóval, rozmaringgal és sajttal. Ez a kö­tet bevezeti az olvasót jó néhány remek muffin elkészíté­sének titkába, amit aztán bátran kínálhat majd minden napszakban és minden alkalomra.

Next