Dús Ágnes (szerk.): Reggeli falatok - Le Cordon bleu főzőiskola ínyenceknek (Budapest, 2008)

LE CORDON BLEU FŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag min­den alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyen­cekhez méltó fogásokat. REGGELI FALATOK Hagyományos vagy különleges, egyszerű vagy igényes íj - ez a kötet számos ízletes ötletet kínál reggelire és Ifi villásreggelire, amelyekkel kényeztethetjük magunkat,­­ de elkápráztathatjuk vendégeinket is. A friss palacsinta,­­ a lazacos rántotta vagy a rákhússal töltött spenóttekercs a biztosan sikeres napindító falatok közé tartozik.

Next