Dús Ágnes (szerk.): Tésztában sült finomságok - Le Cordon bleu főzőiskola ínyenceknek (Budapest, 2007)

FŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag min­den alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos, színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyen­cekhez méltó fogásokat. TÉSZTÁBAN SÜLT FINOMSÁGOK Bármilyen tésztát szeretnénk is készíteni - vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát vagy sima, fényes égetett tésztát a könyv leírásai alapján könnyedén sikerül. Különböző ízletes töltelékekkel minden alkalomra pillanatok alatt elővarázsolhatjuk a megfelelő ételt: kényeztesse magát és vendégeit gombás vagy paprikás guiche-sel, szalonnás burgonyalepénnyel vagy sonkás gougére-rel.

Next