Dús Ágnes (szerk.): Torták és más édességek - Le Cordon bleu főzőiskola ínyenceknek (Budapest, 2008)

L­E CORDON BLEU F­ŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag min­den alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyen­cekhez méltó fogásokat. TORTÁK ÉS MÁS ÉDESSÉGEK Narancstorta, csokoládés éclair vagy millefeuilles: ezek­nek az ínyencfalatoknak és a cukrászművészet számos más klasszikusának könnyen követhető leírását találja könyvünkben. Akár saját magát, akár vendégeit örven­deztetné meg az omlós, leveles vagy égetett tésztából készített, csokoládéval, friss gyümölcsökkel vagy kön­­­nyű krémekkel ízesített alkotásokkal, a receptek széles választéka minden ízlést kielégít.

Next