Makkai Gergely: Ökológiai gazdálkodás (Marosvásárhely, 2008)

Válogatás a felhasznált és kapcsolódó szakirodalomból

117. Organic-Europe: Organic farming in Italy, www.organic-europe.net/country_rep­­orts/italy/default.asp 118. Organic-Europe: Organic farming in Spain, www.organic-europe.net/country_ reports/spai n/default.asp 119. Organic-Europe: Organic farming in the United Kingdom, www.organic-europe. net/country_reports/great_britai n/default.asp 120. OszKő Tanácsadó Bt: Az ökotermékekkel kapcsolatos fogyasztói szokások, érté­kesítési csatornák, Budapest, 2002, www.amc.hu/system/files/okotermekek.pdf 121. Otto, S., Juern, S., Peter, ML: Organic Market Initiatives and Rural Development - perspectives and potential, http://orgprints.org/4326 122. Ökobolt: Az ökológiai gazdálkodásról, http:// www.okogazdabolt.hu/okogazd. html 123. Padel, S.: Principals of organic agriculture and the market place, http://orgprints. org/10973/ 124. Pap E.: Amit a vetőmagról tudni kell, http://www.gazdabolt.hu/index. php?content=140 125. Pap E.: Hulladékból hasznosat, vvww.gazdabolt.hu/index.php?content=66 126. PATRIR: Regiuni färä organisme modificate genetic ín Románia, http://wwvv. patrir.ro/jurnalulpacii/get_archi ve.php?issue=2&id=9&PHPSESSID=83c52b910 305dfdbde29f4bfe5850829 127. Péter R: Udvarhelyi kistérségek agrár-környezetvédelmi vizsgálata, www.agro­­mediu.ro/date/c461894df92992ece289cd3db64f88f2/rodosz.pdf 128. Péti M.: A területi tervezés „állatorvosi lova”, Falu Város Régió 2006/3, p. 42-48., www.vati.hu/download.php?ctag=download&docID=7869 129. Poklewski, K. S.: Two women of the soil, http://www.resurgence.org/resurgen­­ce/i ssues/koziel 1195 .htm 130. Pusztai Á., Bardócz Zs.: A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága, http://wvvvv.kincseslada.hu/gaia/el07_files/public/pusztai_rpdbardocz_zsuzsa__ a_geneti kai lag_modostott_elel m i szerek_biztonsaga.doc 131. Racskó X: A mulcsozás alkalmazása a kertészeti termesztésben, http://www.agra­­roldal.hu/mulcs_cikk.html 132. Radies L.: Ökológiai gazdálkodás, Dinasztia Kiadó Budapest, 2001, 316 p. 133. Radies L., Gál I.: Csak a gyomok szabályozása a cél, http://vvvvvv.biokultura.org/ kiadvanyok/biokultura_folyoiratok/2004/2004_2.htm#gyomszabalyozas 134. Rasztik V.: Az ökokertek növényvédelme, Biogazda kiskönyvtár, Mezőgazda Ki­adó, 2003. 135. Roszík R, Báni! B.: Növényvédelmi szabályok az ökológiai gazdálkodásban, http://www.biokultura.org/kiadvanyok/biokultura_folyoiratok/2004/2004_2.htm 136. Roszík R: A bio élelmiszerek élelmiszerbiztonsági háttere és a kockázat terüle­tei, www.hungalimentaria.hu/H2007/RoszikPeter_ABioElelmiszerekBiztonsaga. html 221

Next