Előfizetés - árak

Előfizetés magánszemélyeknek

Argumentum Kiadó árai

IdőszakÁr
24 óra2.000 Ft
1 hónap5.000 Ft
12 hónap9.000 Ft

Áraink tartalmazzák az Áfát

Miért érdemes előfizetni?

A SZAKTÁRS egyes szolgáltatásai bárki számára hozzáférhetők, de regisztrációval és előfizetéssel ezeknek a köre bővül. Az alábbi táblázatban foglaltuk össze az egyes szolgáltatásaink hozzáférhetőségét látogatóink, regisztrált felhasználóink és előfizetőink számára.

IngyenesElőfizetéssel - Regisztrációval
Teljes szövegű keresés
Tartalomjegyzék böngészése
Tartalom megtekintése
Tartalom letöltése
Hírlevél az akciókról, nyílt napokról, fejlesztésekről (opcionális)
Regisztráció Előfizetés Felhasználási feltételek

Tudnivalók az előfizetésről

  1. Ha még nem rendelkezik nálunk felhasználói fiókkal, regisztráljon. Ezt akár Facebook, Google, vagy eduID fiókja segítségével is megteheti egyszerűen. Amennyiben Email címével regisztrál, aktivációs emailt küldünk.
  2. Bejelentkezést követően a fióknév alatti legördülő menüből válassza az Előfizetés menüpontot. Az előfizetési csomag kiválasztása után a Braintree rendszerén keresztül fizethet a bankkártyájával. Sikeres fizetést követően az elektronikus számlát emailben is elküldjük.
  3. A SZAKTÁRS portálon keresztül több kiadó adatbázisára is előfizethet. A magánszemélyek részére a külön-külön előfizethető kiadók listáját a SZAKTÁRS portál nyitó oldalán találja.
  4. Az előfizetés után azonnal hozzáfér a KIADÓ adatbázisának szolgáltatásaihoz, egy kiadótól naponta maximum 50 oldalt tölthet le.
  5. A Fiókom oldalon tekintheti át számláit, előfizetésének állapotát, továbbá lehetősége van előfizetése meghosszabbítására is.

További fizetési módokért (pl. banki átutalás, befizetés) vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön.

Lehetősége van további kiadók adatbázisaira is előfizetni, melyek listáját az alábbi táblázatban foglaljuk össze.

Előfizetés intézmények részére

Az intézmények (közgyűjtemények, egyesületek, alapítványok, kft.-k, bt.-k, stb.) előfizetését csak egyedi árajánlattal biztosítjuk. Az azonosítást IP-címtartománnyal végezzük, így valamennyi gépről korlátozás nélkül hozzáférhető a megrendelet Kiadó. A felsőoktatási intézmények polgárai részére eduID azonosítással távoli hozzáférést is biztosítunk.

Amennyiben intézményként szeretne előfizetni a Kiadókra, vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön..